Szálláshelyek - Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló Akciós Csomagajánlatok

Az alábbi listán látható Hajdúszoboszló településen található szálláslehetőségek akció, wellness csomagajánlatai.
A kedvezményes áron kialakított csomagok csak korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Silver Hotel **** - 10 kedvezményes csomagajánlat

Silver Hotel Hajdúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában a négycsillagos Hotel Silver superior minden igényt kielégítő 170 klimatizált szobával, étteremmel, konferencia központtal, teljes körű wellness szolgáltatásokkal és sportolási lehetőségekkel várja a pihenni, kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket.
Silver Hotel részletesen >>

Tavaszi akció (min. 2 éj)
46400 Ft / 2 fő / 2 éj
Nyárköszöntő akció (min. 2 éj)
59800 Ft / 2 fő / 2 éj
Nyári csobbanás (min. 2 éj)
71000 Ft / 2 fő / 2 éj
Wellness Hotel-M - 7 kedvezményes csomagajánlat

Wellness Hotel-M Alig 500 méterre a hajdúszoboszlói Termálfürdőtől és az Aquaparktól, csendes környezetben, saját kerttel várja vendégeit a Wellness Hotel-M. A gyógyfürdőiről híres üdülővárosban igényes wellness- és pihenési lehetőségekkel szolgál.
Wellness Hotel-M részletesen >>

All inclusive gold (min. 2 éj)
39990 Ft / 2 fő / 2 éj
Stresszmentes napok (min. 2 éj)
29990 Ft / 2 fő / 2 éj
Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference **** - 19 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference A gyógyfürdő közvetlen közelségében található Hajdúszoboszló legújabb négycsillagos szállodája, a Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference. A szálloda teljes épülete klimatizált, minden szobában egyedileg szabályozható fűtéssel és hűtéssel. Minden ponton elérhető vezetékes és WIFI internetcsatlakozás.
Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference részletesen >>

Atlantisi nászút (min. 2 éj)
39000 Ft / fő / 2 éj
Hotel Aurum - 11 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Aurum Hajdúszoboszlón, a helyi gyógyfürdő szomszédságában várja vendégeit a Hotel Aurum - a négycsillagos színvonalú szálloda elegáns ugyanakkor barátságos környezetet, klimatizált szobákat, étteremet, wellness részleget és újonnan nyílt termál centrumot kínál vendégeinek.
Hotel Aurum részletesen >>

Aurum napok (min. 2 éj)
27600 Ft / fő / 2 éj
Karácsony (min. 3 éj)
53820 Ft / fő / 3 éj
Aqual-Sol Hotel **** - 7 kedvezményes csomagajánlat

Aqual-Sol Hotel Hajdúszoboszló immáron 70 éve, a hévíz felszínre törése óta fogad gyógyulni és fürdőzni vágyó vendégeket, éppen ezért nevezik a reumások "Mekkájának". A fürdő sós, jódos, brómos páratartalma, valamint a környezet mirkoklímája nagy mértékben hozzájárul a mielőbbi gyógyuláshoz. A város üdülőövezetének központjában, a dinamikusan fejlődő gyógy- és starndfürdő közvetlen közelében épült a Hunguest Hotel Aqua-Sol.
Aqual-Sol Hotel részletesen >>

Fieszta hétvége (min. 2 éj)
88000 Ft / 2 fő / 2 éj
Október 23. (min. 3 éj)
123000 Ft / 2 fő / 3 éj
Szilveszter (min. 2 éj)
66000 Ft / 2 fő / 2 éj
Hotel Korona *** - 15 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Korona Európa legnagyobb fürdőkomplexumától 100 méterre található a Hotel Korona. A szálloda családias hangulattal várja vendégeit, lehetőséget nyújt a nyugodt kikapcsolódásra egyéni, családi vagy céges utazások esetén is.
Hotel Korona részletesen >>

Nyugdíjas akció (min. 5 éj)
42000 Ft / fő / 6 éj
Tavaszi megújulás (min. 2 éj)
14950 Ft / fő / 2 éj
Hotel Hőforrás - 9 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló kiemelt üdülőövezetében, a városi gyógyfürdőtől mintegy 500 méterre található a háromcsillagos Hotel Hőforrás. A szálloda saját reumatológiai szakrendeléssel, gyógyászattal rendelkezik. A szálloda épületében egész évben üzemelő fedett termál medence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium található. Május 1-től szeptember 30-ig a szálloda kertjében úszómedence, gyógymedence, és gyerekmedence áll a vendégek rendelkezésére.
Hotel Hőforrás részletesen >>

4=5 akció - aludjon rá egyet
87200 Ft / 2 fő / 5 éj
Pension Jarja - 6 kedvezményes csomagajánlat

Pension Jarja A Járja Panzió Hajdúszoboszló üdülőnegyedében, Bánomkertben várja kedves vendégeit családias hangulatban, csöndes környezetben. A gyógyfürdő bejáratától csupán öt-hat percnyi sétára található a panzió.
Pension Jarja részletesen >>

Nyugdíjas kedvezmény (min. 6 éj)
28200 Ft / fő / 6 éj
Aqua-Palace csomag (min. 4 éj)
22900 Ft / fő / 4 éj
Hotel Napsugár *** - 3 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Napsugár A háromcsillagos Hotel Napsugár Hajdúszoboszló üdülőnegyedében, a városi Strand- és Gyógyfürdő szomszédságában fekszik. A szálloda a hajdúszoboszlói fürdővel szemben található. Komfortos, meleg hangulatú családias szobák, romantikus és modern szolgáltatással a gondtalan szabadság jegyében fogadják az érkezőket.
Hotel Napsugár részletesen >>

Főszezoni ajánlat (1 éjtől)
9500 Ft / fő / éj
Napi ár
5525 Ft / fő / éj
In Hotel - 8 kedvezményes csomagajánlat

In Hotel Hajdúszoboszlón az In Hotel mind megjelenésével, mind áraival a retro korszakot idézi. Vendégeit a városi fürdő és az Aqua Palace közelségével, kényelmes szobákkal, remek étteremmel, nyáron hangulatos terasszal várja.
In Hotel részletesen >>

In napok (min. 2 éj)
16400 Ft / fő / 2 éj
Rudolf Hotel *** - 15 kedvezményes csomagajánlat

Rudolf Hotel A Hotel Rudolf Hajúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában várja vendégeit, a híres fürdőkomplexum szomszédságában, a szállodasoron. A háromcsillagos szálloda elegáns mediterrán hangulatot, lifttel ellátott épületet és kényelmes szobákat kínál.
Rudolf Hotel részletesen >>

Gyógyító hétköznapok (min. 4 éj)
85800 Ft / 2 fő / 4 éj
Hotel Délibáb **** - 9 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Délibáb A háromcsillagos Hotel Délibáb Hajdúszoboszló központjában található. A szálloda kényelmes szállással és frissítő szolgáltatásokat kínáló wellness részleggel várja vendégeit. Közép-Európa legnagyobb termálvizű fürdőkomplexuma közvetlen átjárással érhető el a szállodából.
Hotel Délibáb részletesen >>

Felüdítő F+ csomag (min. 2 éj)
62000 Ft / 2 fő / 2 éj
Májusi feltöltődés (min. 3 éj)
69000 Ft / 2 fő / 3 éj
Hunguest Hotel Apollo **** - 3 kedvezményes csomagajánlat

Hunguest Hotel Apollo Európa legnagyobb fürdőkomplexumától pár száz méterre várja kikapcsolódni, gyógyulni vágyó Vendégeit Hajdúszoboszló legújabb négycsillagos szállodája a Hunguest Hotel Apollo.
Hunguest Hotel Apollo részletesen >>

Hotel Járja - 11 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Járja A háromcsillagos színvonalú Hotel Járja 2011 áprilisától várja vendégeit. A közvetlenül a gyógyfürdő és az Aqua-Palace élményfürdő mellett található szálloda az épületen belül üzletekkel, szép szobákkal várja a vendégeket.
Hotel Járja részletesen >>

7 éjszakás akció
62300 Ft / fő / 7 éj
Aqua-Palace csomag (min. 2 éj)
18100 Ft / fő / 2 éj
Park Hotel Ambrózia - 11 kedvezményes csomagajánlat

Park Hotel Ambrózia A Park Hotel Ambrózia Hajdúszoboszló legcsaládiasabb szállodája, konyhával felszerelt apartmanokat kínál, háromcsillagos színvonalú szolgáltatásokkal, valamint saját wellness-részleggel, mindezt a városi fürdő és az Aqua Palace közvetlen szomszédságában.
Park Hotel Ambrózia részletesen >>

Szilveszteri vigasság (min. 3 éj)
59900 Ft / fő / 3 éj
Aqua Palace családi napok (min. 2 éj)
51400 Ft / 2 fő / 2 éj
Ambrózia napok (min. 2 éj)
20000 Ft / fő / 2 éj
Hotel Aurum Family - 12 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Aurum Family 2012 júliusától várja vendégeit a négycsillagos színvonalú Hotel Aurum Family, amely kifejezetten a kisgyermekes családok részére kínál megfelelő szállást, elhelyezést és pihenést. Családok részére kialakított szobái, szolgáltatásai egyedülállóan állnak a kicsikkel érkezők rendelkezésére.
Hotel Aurum Family részletesen >>

Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference **** - 2 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference A gyógyfürdő közvetlen közelségében található Hajdúszoboszló legújabb négycsillagos szállodája, az Atlantis Medical Wellness & Conference Hotel. A szálloda teljes épülete klimatizált, minden szobában egyedileg szabályozható fűtéssel és hűtéssel. Minden ponton elérhető vezetékes és WIFI internetcsatlakozás.
Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference részletesen >>

Medhotel HRC *** - 6 kedvezményes csomagajánlat

Medhotel HRC Hajdúszoboszló nyugodt, kertvárosi részében található a Medhotel HRC, mely könnyedén megközelíthető autóval, vonattal egyaránt. Elérhető közelségben található a Gyógyfürdő és az Aquapark is.
Medhotel HRC részletesen >>

Hétköznapok csendje (min. 2 éj)
13800 Ft / fő / 2 éj
Júniusi last minute (min. 2 éj)
15500 Ft / fő / 2 éj
Hotel Bungalló - 2 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Bungalló Hajdúszoboszlón, a városi gyógy- és strandfürdőtől néhány perces sétára található a Hotel Bungalló, amely családias hangulatával, fiatalos környezetben várja vendégeit. A szálloda megfelelő lehet párok, nagyobb társaságok, iskolai csoportok, táborozók részére.
Hotel Bungalló részletesen >>

Nyugdíjas pihenés 7=8
35000 Ft / fő / 8 éj
Hungarospa Thermal Hotel *** - 6 kedvezményes csomagajánlat

Hungarospa Thermal Hotel A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum területén található a háromcsillagos Hungarospa Thermal Hotel, amely nyugodt, csendes környezetben biztosít magas színvonalú gyógy- és rekreációs szolgáltatásokat.
Hungarospa Thermal Hotel részletesen >>

Pihentető 4-es (min. 4 éj)
54000 Ft / fő / 4 éj
Spa hétvége (min. 2 éj)
27000 Ft / fő / 2 éj
Hunguest Beke Hotel **** - 8 kedvezményes csomagajánlat

Hunguest Beke Hotel Budapestről autóval mintegy 2,5 óra alatt érhető el Hajdúszoboszló, amit másnéven a "Reumások Mekkája"-ként is szokták emlegetni. A város zöldövezeti részén található a Hotel Béke, további szállodák, vendéglátó üzletek és szórakozóhelyek szomszédságában. A szállodától 10-15 perces sétával érhető el a város központja.
Hunguest Beke Hotel részletesen >>

Kedvezményes ajánlat (min. 2 éj)
68000 Ft / 2 fő / 2 éj
Napi ár (1 éjtől)
46400 Ft / 2 fő / éj
Karácsony (min. 3 éj)
105000 Ft / 2 fő / 3 éj
Zold Beka Guesthouse - 1 kedvezményes csomagajánlat

Zold Beka Guesthouse A családias hangulatú Zöld Béka Vendégház kényelmes apartmanjaival kiválóan alkalmas nagyobb baráti társaságok, vagy családok üdülésére, kikapcsolódására. A vendégház a fürdő bejáratától gyalog 10, autóval 3 percre található.
Zold Beka Guesthouse részletesen >>

Napi ár (min. 2 éj)
15000 Ft / 2 fő / 2 éj
Media Pension & Apartmenthouse - 1 kedvezményes csomagajánlat

Media Pension & Apartmenthouse Hajdúszoboszlón, a fürdőtől 600 méterre várja vendégeit a Média Panzió és Apartmanház. Főként nagyobb társaságoknak, csoportoknak ideális szálláshely.
Media Pension & Apartmenthouse részletesen >>

Napi ár (min. 3 éj)
24000 Ft / 2 fő / 3 éj
Toth Maganszallas - 1 kedvezményes csomagajánlat

Toth Maganszallas A Tóth Magánszállás kertes családi házban, Hajdúszoboszló csendes, zöldövezeti részén várja vendégeit. A városközpont és a Hungarospa Aqua-Palace fürdőkomplexum egyaránt 15 perces sétával elérhetőek. Családok és nagyobb baráti társaságok ideális szálláshelye lehet.
Toth Maganszallas részletesen >>

Napi ár (min. 3 éj)
24000 Ft / 2 fő / 3 éj
Tar Guesthouse - 1 kedvezményes csomagajánlat

Tar Guesthouse A hajdúszoboszlói Tar Lak Vendégház áprilistól szeptemberig várja a pihenni, gyógyulni, szórakozni vágyó kedves vendégeket!
Tar Guesthouse részletesen >>

Napi ár
12000 Ft / 4 fő / éj
Derenyi Apartment - 2 kedvezményes csomagajánlat

Derenyi Apartment Hajdúszoboszlón, a gyógyfürdőtől 200 méterre várja vendégeit a komfortos Derényi Apartman.
Derenyi Apartment részletesen >>

Nyári ajánlat (min. 3 éj)
12000 Ft / fő / 3 éj
Napi ár (min. 2 éj)
12000 Ft / 2 fő / 2 éj
Budai Apartmenhouse - 1 kedvezményes csomagajánlat

Budai Apartmenhouse Hajdúszoboszlón, a gyógyfürdő főbejáratától 200 méterre, zöldövezetben, csendes kis utcában várja vendégeit a Budai Apartmanház.
Budai Apartmenhouse részletesen >>

Napi ár (min. 3 éj)
39000 Ft / 4 fő / 3 éj
Kalvin Street Apartments - 1 kedvezményes csomagajánlat

Kalvin Street Apartments Hajdúszoboszlón, a gyógyfürdőtől mindössze 500 méterre várják vendégeiket a Kálvin Utcai Apartmanok. Az új építésű szálláshely csendes, nyugodt környezetben garantálja a feltöltődést pihenni, gyógyulni vágyó vendégeinek.
Kalvin Street Apartments részletesen >>

Napi ár (min. 2 éj)
16000 Ft / 2 fő / 2 éj
Fortuna Apartment - 4 kedvezményes csomagajánlat

Fortuna Apartment Hazánk kedvelt fürdővárosában, Hajdúszoboszlón várja vendégeit a Fortuna Apartman. Igényes és komfortos szobái ideálisak a nyugodt üdüléshez, a gyógyfürdőtől és a nyüzsgő belvárostól mindössze 600 méterre kínálja pihentető szolgáltatásait.
Fortuna Apartment részletesen >>

Őszi akció (min. 2 éj)
7000 Ft / fő / 2 éj
Tavaszi kikapcsolódás (min. 2 éj)
7000 Ft / fő / 2 éj
Napi ár
7000 Ft / 2 fő / éj