Szálláshelyek - Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló Akciós Csomagajánlatok

Az alábbi listán látható Hajdúszoboszló településen található szálláslehetőségek akció, wellness csomagajánlatai.
A kedvezményes áron kialakított csomagok csak korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Silver Hotel **** - 10 kedvezményes csomagajánlat

Silver Hotel Hajdúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában a négycsillagos Hotel Silver superior minden igényt kielégítő 170 klimatizált szobával, étteremmel, konferencia központtal, teljes körű wellness szolgáltatásokkal és sportolási lehetőségekkel várja a pihenni, kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket.
Silver Hotel részletesen >>

Silver napok félpanzióval (min. 2 éj)
51340 Ft / 2 fő / 2 éj
Karácsony (min. 3 éj)
105670 Ft / 2 fő / 3 éj
Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
29150 Ft / 2 fő / éj
Rudolf Hotel *** - 13 kedvezményes csomagajánlat

Rudolf Hotel A Hotel Rudolf Hajúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában várja vendégeit, a híres fürdőkomplexum szomszédságában, a szállodasoron. A háromcsillagos szálloda elegáns mediterrán hangulatot, lifttel ellátott épületet és kényelmes szobákat kínál.
Rudolf Hotel részletesen >>

Téli pihenés (1 éjtől)
21800 Ft / 2 fő / éj
Winter Spa out (min. 2 éj)
41900 Ft / 2 fő / 2 éj
Hotel Hőforrás - 8 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló kiemelt üdülőövezetében, a városi gyógyfürdőtől mintegy 500 méterre található a Hotel Hőforrás. A szálloda saját reumatológiai szakrendeléssel, gyógyászattal rendelkezik. A szálloda épületében egész évben üzemelő fedett termál medence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium található. Május 1-től szeptember 30-ig a szálloda kertjében úszómedence, gyógymedence, és gyerekmedence áll a vendégek rendelkezésére.
Hotel Hőforrás részletesen >>

4=5 akció - aludjon rá egyet
86400 Ft / 2 fő / 5 éj
Senior Napok (min. 3 éj)
59400 Ft / 2 fő / 3 éj
Hungarospa Thermal Hotel *** - 6 kedvezményes csomagajánlat

Hungarospa Thermal Hotel A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum területén található a háromcsillagos Hungarospa Thermal Hotel, amely nyugodt, csendes környezetben biztosít magas színvonalú gyógy- és rekreációs szolgáltatásokat.
Hungarospa Thermal Hotel részletesen >>

Spa ajánlat (min. 2 éj)
52000 Ft / 2 fő / 2 éj
Szilveszter (min. 3 éj)
185400 Ft / 2 fő / 3 éj
Karácsony (min. 3 éj)
121800 Ft / 2 fő / 3 éj
Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference **** - 14 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference A gyógyfürdő közvetlen közelségében található Hajdúszoboszló legújabb négycsillagos szállodája, a Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference. A szálloda teljes épülete klimatizált, minden szobában egyedileg szabályozható fűtéssel és hűtéssel. Minden ponton elérhető vezetékes és WIFI internetcsatlakozás.
Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference részletesen >>

Ünnepek közötti Relax (min. 2 éj)
47800 Ft / fő / 2 éj
Atlantisi nászút (min. 2 éj)
86800 Ft / 2 fő / 2 éj
Márvány Panzió **** - 9 kedvezményes csomagajánlat

Márvány Panzió A **** Márvány Panzió Hajdúszoboszló központjában, közel a gyógyfürdőhöz egész évben várja a gyógyulni vágyó vendégeket. Előnyös elhelyezkedése miatt a város főbb látnivalói is könnyen elérhetőek. Központi ugyanakkor nagyon csendes pihenésre kikapcsolódásra tökéletes!
Márvány Panzió részletesen >>

Hotel Bungalló - 3 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Bungalló A Hotel Bungalló Hajdúszoboszlón, az Európa szerte híres városi gyógy- és strandfürdőtől 5 percre található családias hangulatú szálloda. Ideális pároknak, családoknak, illetve nagyobb baráti társaságok, iskolai csoportok, erdei iskolák, edzőtáborozók részére.
Hotel Bungalló részletesen >>

Nyugdíjas pihenés (min. 6 éj)
66000 Ft / 2 fő / 6 éj
Napi ár 2 vagy több főre
18000 Ft / 2 fő / éj
Utószezoni pihenés (min. 5 éj)
75000 Ft / 2 fő / 5 éj
Wellness Hotel-M - 8 kedvezményes csomagajánlat

Wellness Hotel-M Alig 500 méterre a hajdúszoboszlói Termálfürdőtől és az Aquaparktól, csendes környezetben, saját kerttel várja vendégeit a Wellness Hotel-M. A gyógyfürdőiről híres üdülővárosban igényes wellness- és pihenési lehetőségekkel szolgál.
Wellness Hotel-M részletesen >>

Félpanziós ajánlat
82 Euró / 2 fő / éj
Kedvezményes ár teljes ellátással
92 Euró / 2 fő / éj
Március 15. (min. 1 éj)
70 Euró / 2 fő / éj
Hotel Aurum Family - 10 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Aurum Family 2012 júliusától várja vendégeit a négycsillagos színvonalú Hotel Aurum Family, amely kifejezetten a kisgyermekes családok részére kínál megfelelő szállást, elhelyezést és pihenést. Családok részére kialakított szobái, szolgáltatásai egyedülállóan állnak a kicsikkel érkezők rendelkezésére.
Hotel Aurum Family részletesen >>

Hotel Korona *** - 2 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Korona Európa legnagyobb fürdőkomplexumától 100 méterre található a Hotel Korona. A szálloda családias hangulattal várja vendégeit, lehetőséget nyújt a nyugodt kikapcsolódásra egyéni, családi vagy céges utazások esetén is.
Hotel Korona részletesen >>

3+1 ajándék éjszaka (min. 4 éj)
68000 Ft / 2 fő / 4 éj
Hotel Aurum - 10 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Aurum Hajdúszoboszlón, a helyi gyógyfürdő szomszédságában várja vendégeit a Hotel Aurum - a négycsillagos színvonalú szálloda elegáns ugyanakkor barátságos környezetet, klimatizált szobákat, étteremet, wellness részleget és újonnan nyílt termál centrumot kínál vendégeinek.
Hotel Aurum részletesen >>

Aurum napok (min. 2 éj)
146 Euró / 2 fő / 2 éj
Aqual-Sol Hotel **** - 5 kedvezményes csomagajánlat

Aqual-Sol Hotel Hajdúszoboszló immáron 70 éve, a hévíz felszínre törése óta fogad gyógyulni és fürdőzni vágyó vendégeket, éppen ezért nevezik a reumások "Mekkájának". A fürdő sós, jódos, brómos páratartalma, valamint a környezet mirkoklímája nagy mértékben hozzájárul a mielőbbi gyógyuláshoz. A város üdülőövezetének központjában, a dinamikusan fejlődő gyógy- és starndfürdő közvetlen közelében épült a Hunguest Hotel Aqua-Sol.
Aqual-Sol Hotel részletesen >>

Március 15. (min. 3 éj)
136000 Ft / 2 fő / 3 éj
November 1. (min. 3 éj)
147000 Ft / 2 fő / 3 éj
Hunguest Hotel Apollo **** - 6 kedvezményes csomagajánlat

Hunguest Hotel Apollo Európa legnagyobb fürdőkomplexumától pár száz méterre várja kikapcsolódni, gyógyulni vágyó Vendégeit Hajdúszoboszló legújabb négycsillagos szállodája a Hunguest Hotel Apollo.
Hunguest Hotel Apollo részletesen >>

November 1. (min. 2 éj)
156000 Ft / 2 fő / 2 éj
Hotel Járja *** - 11 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Járja A háromcsillagos színvonalú Hotel Járja 2011 áprilisától várja vendégeit. A közvetlenül a gyógyfürdő és az Aqua-Palace élményfürdő mellett található szálloda az épületen belül üzletekkel, szép szobákkal várja a vendégeket.
Hotel Járja részletesen >>

Óévbúcsúztató (min. 3 éj)
119800 Ft / 2 fő / 3 éj
Karácsony (min. 3 éj)
63060 Ft / 2 fő / 3 éj
Két ünnep között (min. 2 éj)
39600 Ft / 2 fő / 2 éj
HRC Pension *** - 1 kedvezményes csomagajánlat

HRC Pension Hajdúszoboszló nyugodt, kertvárosi részében található a HRC Panzió, mely könnyedén megközelíthető autóval, vonattal egyaránt. Elérhető közelségben található a Gyógyfürdő és az Aquapark is.
HRC Pension részletesen >>

Pension Jarja - 10 kedvezményes csomagajánlat

Pension Jarja A Járja Panzió Hajdúszoboszló üdülőnegyedében, Bánomkertben várja kedves vendégeit családias hangulatban, csöndes környezetben. A gyógyfürdő bejáratától csupán öt-hat percnyi sétára található a panzió.
Pension Jarja részletesen >>

Aqua-Palace csomag (min. 4 éj)
47400 Ft / 2 fő / 4 éj
Húsvéti ünnepi hétvége (min. 3 éj)
38400 Ft / 2 fő / 3 éj
Hunguest Beke Hotel **** - 1 kedvezményes csomagajánlat

Hunguest Beke Hotel Budapestről autóval mintegy 2,5 óra alatt érhető el Hajdúszoboszló, amit másnéven a "Reumások Mekkája"-ként is szokták emlegetni. A város zöldövezeti részén található a Hotel Béke, további szállodák, vendéglátó üzletek és szórakozóhelyek szomszédságában. A szállodától 10-15 perces sétával érhető el a város központja.
Hunguest Beke Hotel részletesen >>

Park Hotel Ambrózia - 8 kedvezményes csomagajánlat

Park Hotel Ambrózia A Park Hotel Ambrózia Hajdúszoboszló legcsaládiasabb szállodája, konyhával felszerelt apartmanokat kínál, háromcsillagos színvonalú szolgáltatásokkal, valamint saját wellness-részleggel, mindezt a városi fürdő és az Aqua Palace közvetlen szomszédságában.
Park Hotel Ambrózia részletesen >>

Ambrózia éjszaka (1 éjtől)
22000 Ft / 2 fő / éj
Aqua Palace családi napok (min. 2 éj)
56540 Ft / 2 fő / 2 éj
Karácsony (min. 3 éj)
85800 Ft / 2 fő / 3 éj
Betty Apartment Hajduszoboszlo - 7 kedvezményes csomagajánlat

Betty Apartment Hajduszoboszlo Nyaralás, pihenés, kikapcsolódás, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma közvetlen közelében, Hajdúszoboszlón. Arra törekednek, hogy a vendégek igényeit a lehető legjobban kielégítsék, ezért a szobák és konyhák korszerűen felszereltek és modernül berendezettek. A vendégek tartalmas időtöltéséről a kertben található, LCD TV-vel felszerelt, grill terasz gondoskodik! Az udvaron belül, ingyenes, zárt parkolási lehetőséget biztosítanak.
Betty Apartment Hajduszoboszlo részletesen >>

Napi ár 2 vagy több főre (min. 2 éj)
24000 Ft / 2 fő / 2 éj
Napi ár 3 főre
36000 Ft / 3 fő / 2 éj